Conditii de participare

Primirea porumbeilor

 • Primirea porumbeilor se va face în perioada: 01 martie – 31 mai 2022
 • Porumbeii trebuie să poarte inele din anul în curs si OBLIGATORIU sa fie insotiti de talonul de proprietate. Dupa etapa finala crescatorii vor trimite doar pedigreele in format electronic sau foto prin mijloacele existente (WatsApp,mail, etc.)
 • În momentul colectării, porumbeii nu trebuie să prezinte semne vizibile de boală.Pentru a evita o eventuală epidemie organizatorul își rezervă dreptul de a refuza porumbeii bolnavi.

Taxa de participare

 • 60 €/porumbel
 • Crescatorii / tandemurile pot inscrie una sau mai multe echipe si vor beneficia de urmatoarea oferta :
  - 5+1= 300 E (primele 100 echipe achitate integral la inscriere beneficiaza de inca 1 porumbel in plus GRATUIT 5+2) !! Inscrierea se poate face chiar din acest moment la tel.0749234485!
  Pâna in luna martie porumbeii vor fi achitati in euro!
  FARA TAXA DE ACTIVARE !
  Pot aparea si alte oferte din partea noastra pe perioade scurte de timp care sa vina in sprijinul dumneavoastra. De oferte vor beneficia doar crescatorii care se inscriu in perioada anuntata si achita suma integral!

Ești interesat?

Oferim cele mai bune condiții pentru porumbeii tăi!

Alte informații

 • Crescătorii vor achita taxa de înscriere în euro sau lei(la cursul stabilit în martie )in conturile:RO11BTRL00301201S74022XX (LEI) sau
  RO43BTRLEURCRT00S7402201 (EURO) deschise la Banca Transilvania pe numele Voicu Cristina.
 • Porumbeii care se vor pierde in perioada de acomodare, se pot înlocui până la data de 31 mai.Dacă un crescător nu va avea niciun porumbel pe lista de start,acesta poate aduce același număr de porumbei în sezonul următor.
 • Porumbeii devin proprietatea columbodromului și vor fi vânduți după etapa FINALĂ prin licitație online iar suma se va repartiza 50% proprietarului și 50% organizator, după ce se vor scădea cheltuielile de licitație 15%.
  Dacă în 10 zile după etapa FINALĂ crescatorul nu trimite pedigreele porumbeilor,acesta pierde dreptul la cei 50% iar aceștia rămân de drept organizatorului.
 • Păsările care nu s-au licitat, pot fi cumpărate de proprietari contra sumei de 25 €/porumbel, în termen de 5 zile după licitație. După această perioadă rămân în posesia columbodromului.
  Porumbeii ramasi din licitatii trucate (au fost licitati si neachitati de catre castigatorii licitatiei) raman de drept in posesia columbodromului. Proprietarii pot ridica acesti porumbei doar daca achita ultimul pret la care au fost licitati !!!
Translate »